bannertco1

Talentencampus

FC Oss is het geografische middelpunt van de Talentencampus Oss, een aansprekende en inspirerende omgeving waarin innovatie en talentontwikkeling centraal staan. FC Oss speelt een voorname, faciliterende rol in het Oss van Morgen. Momenteel is de bouw van Talentencampus Oss in volle gang!

Het Oss van Morgen
Onderwijs, het bedrijfsleven en FC Oss, richten binnen het Oss van Morgen een aantrekkelijke leer- en werkomgeving in. Met het vmbo, het mbo en een uiteenlopend bedrijvenaanbod dicht bij elkaar, kan het juiste talent op de juiste plaats tot bloei komen. Een investering in de toekomst van de jeugd van Oss én van het bedrijfsleven, dat gebaat is bij de juiste nieuwe aanwas. Op het terrein vind je het Business Plaza waar leerlingen, stagiaires en ondernemers elkaar ontmoeten. Daar komen onder andere vergaderfaciliteiten en een restaurant.

De start bouw van fase I is eind 2014 gestart. Fase I bestaat uit de realisatie van een drietal plaza’s, waar onder andere Fitland en het Sport Expertise Centrum zich gaan vestigen. Alle faciliteiten van FC Oss worden vernieuwd. Daarmee krijgt de Business Club ook een totaal andere uitstraling en verhuist deze naar de tweede verdieping. In de zomer van 2013 is al kunstgras gelegd in het stadion van FC Oss.

Op de campus krijgen enthousiaste, gemotiveerde bedrijven de ruimte om te groeien in een inspirerende omgeving. Alle deelnemers worden cultuurdrager van een ondernemende, positieve en toekomstgerichte mentaliteit.

Heeft u de ambitie voor innovatief ondernemen in een aantrekkelijke bruisende omgeving? Neem dan contact op met Richard van Ommen via 06-20301222. De Talentencampus biedt professionele begeleiding aan startende ondernemers.
 
Actuele foto's van de bouw:
 
web7
 
Web6
 
web3
 
web1
  • van dalen
  • hipdesign
  • jl logo verticaal
  • Allekabels Logo
  • maaskantreizen
  • sportdirect bordlogo