bannernieuwsnieuw

Laatste nieuws

 

 

Vidox Media wordt de officiƫle partner van FC Oss TV

De afleveringen van FC Oss TV worden komend seizoen geproduceerd door Vidox Media. Damian van Essen (18) verbindt zich met zijn bedrijf aan het clubkanaal en verzorgt de video’s van script tot eindbewerking. Van Essen - bekend als de huidige presentator - deed dat al, maar wil met dit partnerschap de samenwerking professionaliseren.

Oefenprogramma 2017/2018

De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint op maandag 3 juli om 14.00 uur. Dan staan de mannen van trainer Klaas Wels voor het eerst op het trainingsveld. Tijdens de oefencampagne spelen we tegen Blauw Geel ’38, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, De Treffers en Al Ahli SC uit Qatar. Daar worden nog drie tegenstanders aan toegevoegd.

FC Twente neemt Tom Boere over

Topscorer Tom Boere vertrekt naar Eredivisionist FC Twente. De Tukkers hebben Boere vanmiddag medisch gekeurd en voor de komende drie seizoenen vastgelegd. Een fraaie binnenlandse transfer voor beide clubs én uiteraard Boere zelf.

Vacature: Commercieel Medewerker Betaald Voetbal voor FC Oss

We zoeken géén spits die balletjes afwacht en géén mooi-weer-voetballer. We zoeken iemand die voorop gaat in de strijd en zijn voorliefde voor marketing en/of commercie weet door te vertalen in concrete resultaten voor FC Oss. Iemand die nieuwe doelgroepen naar het stadion weet te trekken, maatschappelijke projecten leidt en commerciële partners op relevante wijze weet te binden aan de club.

Ferry de Regt versterkt de Osse defensie

FC Oss heeft Ferry de Regt weten te strikken. De 28-jarige verdediger komt over van Fortuna Sittard en tekent een contract voor twee seizoenen. Met de komst van De Regt heeft de club de zo gewenste ervaren man voor de achterhoede binnenboord.

Het competitieprogramma 2017/2018 is definitief

De KNVB heeft het definitieve competitieprogramma voor het seizoen 2017/2018 bekend gemaakt. Ons voetbaljaar begint op maandag 21 augustus met een uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht. Vier dagen later (25/8) ontvangen we FC Volendam in eigen huis. 

Doelman Ralph Vos naar FC Oss

Geffenaar Ralph Vos sluit komende zomer aan bij FC Oss. De 20-jarige goalie maakt de overstap van FC Den Bosch en wordt na Dean van der Sluys, Richard van der Venne en Cihat Çelik de vierde selectiespeler uit de gemeente Oss.

Gratis 3 maanden VI PRO voor seizoenkaarthouders

Heb jij je seizoenkaart 2017/2018 al besteld? Of ga je dat binnenkort doen? Dan krijg je 3 maanden gratis toegang tot VI PRO. 

Klaas Wels en Marcel van der Sloot vormen het nieuwe trainersduo van FC Oss

FC Oss heeft Klaas Wels aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Wels (43) maakte het seizoen 2016/2017 al als eindverantwoordelijke af en blijft deze functie bekleden. Clubicoon Marcel van der Sloot wordt zijn assistent. Het duo tekent een contract voor één jaar.

Ons Seizoen in beeld en cijfers

708 wedstrijden, 2919 goals, 7.278.661 toeschouwers en 63720 minuten voetbal in de Eredivisie en Jupiler League. Indrukwekkende getallen die een mooi beeld geven van het afgelopen seizoen. Een seizoen dat naast getallen vol zit met verhalen.

Benefietduel voor Hospice de Oase op 24 juni

Op 24 juni vindt op het Sportpark de Rusheuvel een benefietwedstrijd plaats tussen een team bekende (oud-)voetballers en hoofdklasser O.S.S.’20. Ossenaar en oud-international Marc van Hintum is nauw betrokken bij de organisatie en trekt die avond zelf ook zijn voetbalschoenen aan. Net als Jurgen Wevers, Marcel van der Sloot, Cihat Çelik, Dean van der Sluys en vele anderen. Doel van de wedstrijd is geld op te halen om de opening van het nieuwe hospice te kunnen vieren.

Beleef het seizoen 2017/2018 samen; verleng je seizoenkaart

Ga jij samen met vrienden, het gezin of oude bekenden op weg naar weer een jaar vol fijne voetbalavonden? Samen genieten van fraaie goals en geweldige acties. En samen balen van de bal die er nét niet invalt. Voetbal is emotie. Voetbal beleef je in een stadion. Bestel daarom je seizoenkaart voor het voetbalseizoen 2017 – 2018 en beleef het samen!

huiskes

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait
  • van dalen
  • hipdesign
  • jl logo verticaal
  • Allekabels Logo
  • maaskantreizen
  • sportdirect bordlogo