nieuwebannerlaatstenieuws

Laatste nieuws

 

 

Alles over FC Oss – FC Eindhoven

Afgelopen vrijdag omstreeks 21.35 uur stond Almere City FC achter bij FC Eindhoven en stevende FC Volendam af op een nederlaag tegen Jong Ajax. Tussenstand op dat moment bij MVV Maastricht – FC Oss: 1-1 en de Limburgers hadden een mannetje minder. Eén goal hadden we nodig. Eén doelpunt om de kans op deelname aan Play-Offs in eigen hand te houden.

Remise bij MVV Maastricht is niet genoeg

We hadden zo’n goede zaken kunnen doen. FC Volendam verloor vanavond van Jong Ajax en FC Eindhoven was te sterk voor Almere City FC. Helaas kwamen we zelf niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen MVV Maastricht. En er zat meer in…

Voetballiefhebbers opgelet: het Osse WK komt eraan!

Nederland heeft dit jaar toch nog reden om te mogen juichen tijdens het WK Voetbal in Rusland. Sportbedrijf Talentencampus organiseert van 14 juni tot en met 15 juli een heus ‘Osse WK’, een 7 tegen 7 zomeravond voetbaltoernooi voor deelnemers van 18 jaar of ouder. Bedrijven en vriendenteams kunnen zich inschrijven als een land dat mee doet aan het echte WK Voetbal in Rusland en kunnen zo de route volgen naar de begeerde beker. Ben jij ook van de partij?

Istvan Bakx op weg naar 300 duels

Istvan Bakx kan vanavond tegen MVV Maastricht zijn 300e competitieduel in Nederland en België spelen. Een prachtige mijlpaal voor de nummer 7. Voorheen vleugelflitser met het kalk op z’n schoen, tegenwoordig één van onze twee aanvallende middenvelders.

“We hebben het vermogen om gas te geven”

Sportmannen geven nooit op. Die gaan voor hun kansen hoe klein ze ook zijn. Die geven alles. Tot de laatste snik. Klaas Wels is er zo één. Hij wil op de laatste speeldag nog meestrijden om een plekje in de nacompetitie, maar dan móet er gewonnen worden van MVV Maastricht. “Ik ben ervan overtuigd dat het kan”, reageert de oefenmeester.

ERIMA is ook de komende twee jaar kledingsponsor bij FC Oss

ERIMA en FC Oss hebben een nieuwe overeenkomst getekend. Arian Verrijt (directeur ERIMA Nederland) en Peter Bijvelds bezegelden de samenwerking deze week met een krabbel onder een tweejarige verbintenis.

Geen nieuw contract voor Oss’ viertal

FC Oss heeft komende zomer geen nieuwe verbintenis klaarliggen voor Erik Quekel, Roel van de Sande, Ralph Vos en Joep van de Rande. De club neemt na dit seizoen afscheid van het kwartet spelers dat om uiteenlopende redenen weinig aan spelen toe is gekomen.

Alles over MVV Maastricht – FC Oss

Vrijdagavond spelen we de laatste uitwedstrijd van de competitie. Op bezoek bij MVV Maastricht; de nummer 9 op de lijst. Ook al staat de Play-Offs-droom achterin de ijskast, winnen willen we altijd. En overal.

Nederlaag doet Play-Offs kansen slinken tot het minimale

In de rust van de thuiswedstrijd tegen De Graafschap zag het er rooskleurig uit. We hadden een 1-0 voorsprong te pakken en de tussenstanden op de andere velden waren voordelig. Vijfenveertig minuten later was het compleet anders. Er stond 1-4 op het scorebord en om nacompetitie te halen, moet er een wonder gebeuren.

Klaas Wels: "De opdracht is simpel, de uitvoering niet"

Trainer Klaas Wels kan redelijk tevreden terugkijken op de dubbele speelronde van het afgelopen weekend. Tegen RKC Waalwijk (3-1 winst) werden drie broodnodige punten gehaald en titelkandidaat N.E.C. Nijmegen (2-1 verlies) had het in De Goffert knap lastig met onze ploeg. “Ik heb een strijdbaar en weerbaar elftal gezien”, steekt de oefenmeester van wal. “En erg volwassen. Zeker in de eerste helft bij N.E.C.”

Informatie kaartverkoop MVV Maastricht - FC Oss

Volgende week spelen we de laatste uitwedstrijd van de competitie. Dan gaan we op bezoek bij MVV Maastricht. Supporters kunnen via een auto- of buscombi meereizen om Klaas Wels en z'n mannen te steunen.

Het podium is voor: R44

In samenwerking met onze maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling bieden we tijdens iedere thuiswedstrijd een goede doelen-organisatie het podium zich te presenteren. Rondom de wedstrijd tegen De Graafschap is dat R44. Zij stellen zich voor:

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP