nieuwebannerlaatstenieuws

Laatste nieuws

 

 

Istvan Bakx volgt Richard van der Venne naar Deventer

Istvan Bakx (32 jaar) vervolgt zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. De nummer 7 is een éénjarige overeenkomst aangaan en volgt daarmee zijn Osse collega Richard van de Venne. Die tekende begin mei al een contract in Deventer.

De KNVB maakt het conceptprogramma 2018/2019 bekend

De KNVB heeft vanochtend het concept competitieprogramma voor het seizoen 2018/2018 bekend gemaakt. Ons voetbaljaar begint op vrijdag 17 augustus met een uitwedstrijd bij MVV Maastricht. Een week later komt Jong PSV op bezoek in het Frans Heesen Stadion.

FC Oss strikt middenvelder Bryan Smeets

Bryan Smeets (25 jaar) speelt vanaf de zomer in het rood-wit van - dan - TOP Oss. De aanvallende middenvelder tekent een contract voor één jaar met daarin een optie voor een extra seizoen.

Jordie Briels derde aanwinst voor TOP Oss

Middenvelder Jordie Briels is de komende twee seizoenen in Oss te bewonderen. De 26-jarige Limburger komt over van het Schotste Dundee United en hij is na Björn Haggerty en Patrick N’Koyi de derde aanwinst voor TOP Oss. In het contract is een optie voor een derde jaar opgenomen.

Oude tijden herleven; bestel je seizoenkaart!

De 7e plek onder Lex Schoenmaker, bekeravonturen bij FC Groningen, Feyenoord en PSV. Stefan Jansen die na 35 seconden scoort en er 30 in één seizoen maakt. Ruben Jordan, Wilko de Vogt, Edwin de Wijs en Dirk Schoofs niet te vergeten. Die bal van Davy Zafarin op de paal…

Vrijwilligers bedankt!

Woensdagavond hebben we vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen en geproost op het nieuwe. Dat hebben we gedaan tijdens de jaarlijkse borrel met barbecue.

Eerste tegenstanders in de voorbereiding bekend

We beginnen op maandag 2 juli aan de voorbereiding op het seizoen 2018/2019. Dan staan Klaas Wels en z’n mannen voor het eerst op het trainingsveld. De oefencampagne ziet er daarna als volgt uit, waarbij een aantal tegenstanders nog niet definitief zijn:

Aanvaller Patrick N'Koyi komt naar Oss

Patrick N’Koyi speelt komend seizoen in het rood-wit van TOP Oss. De 28-jarige spits met Congolese roots tekent een contract voor één jaar met optie voor een extra jaargang.

Doelman Xavier Mous verkast naar SC Cambuur

Xavier Mous staat komend seizoen niet bij TOP Oss onder de lat. De 22-jarige goalie kon zijn aflopende verbintenis verlengen, maar kiest voor een tweejarig contract bij SC Cambuur.

Op en top prof Niels Fleuren verlengt

Niels Fleuren maakt zich op voor zijn tweede jaar in Oss. De 31-jarige verdediger verlengt zijn contract met één seizoen.

'Het was weer TOP' verschijnt op 11 juni

Op maandag 11 juni verschijnt Het was weer TOP, een boek van de hand van Joost en Roel Kuilder. Tijdens het seizoen 2017/2018 volgden zij onze club op de voet.

Norichio Nieveld langer in Oss

Norichio Nieveld is in het seizoen 2018/2019 speler van TOP Oss. De 29-jarige verdediger, die in de winterstop bij de selectie aansloot, tekent een contract voor één jaar.

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP