MBX26607

Laatste nieuws

 

 

Linksback Niels Fleuren naar FC Oss

FC Oss heeft de verdediging versterkt met Niels Fleuren. De 30-jarige linksback, die al het nodige heeft meegemaakt in de voetballerij, verbindt zich voor één seizoen aan de club.

Verdediger Mats Grotenbreg sluit aan bij FC Oss

Mats Grotenbreg (19) maakt komend seizoen deel uit van de selectie van FC Oss. De Arnhemmer, die zowel op de links- als de rechtsbackpositie uit de voeten kan, maakt na een proefperiode de overstap van Jong Vitesse.

Vermakelijk duel met OH Leuven levert een 3-2 zege op

Eigenlijk zouden we in Delden tegen Excelsior spelen, maar de Rotterdammers hebben afgelopen weekend een streep door dat duel gezet. Hals over kop moesten we een nieuwe tegenstander zoeken en die vonden we in het Belgische OH Leuven. Helaas konden we geen bekendheid geven aan de oefenpot die bij FC Uden gespeeld werd.

Oefenprogramma 2017/2018

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is op maandag 3 juli begonnen. Tijdens de oefencampagne spelen we tegen Blauw Geel ’38, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, De Treffers en Al Ahli SC uit Qatar. Daar wordt nog één tegenstander aan toegevoegd.

Spelerspresentatie voor het oefenduel met City Pirates Antwerpen

Ralph Vos, Joep van de Rande, Ferry de Regt, Frenk Keukens, Lion Kaak, Huseyin Dogan, Jordy ter Borgh en Joël Thomas. Dat zijn onze nieuwelingen voor het seizoen 2017/2018. Tot zover. We stellen hen - en de spelers die ons trouw zijn gebleven - als complete selectie op zaterdag 29 juli aan je voor. Na de spelerspresentatie wordt er een oefenpot tegen het Belgische City Pirates Antwerpen gespeeld.

Oefenduel met Excelsior gaat niet door

Excelsior heeft een streep door de vriendschappelijke wedstrijd van woensdag gezet. Het duel zou eigenlijk om 19.00 uur in Delden - waar de Rotterdammers op trainingskamp gaan - gespeeld worden. Jammer, maar helaas.

FC Oss wint eerste vriendschappelijke pot van Blauw Geel’38

De oefencampagne van Klaas Wels en z’n mannen begon zaterdagavond in Veghel. Op het Prins Willem Alexander Sportpark werd Blauw Geel’38 met 0-4 verslagen. Een fijn begin, met name dankzij de eerste helft.

Seizoenkaarten zijn gereed

Supporters die voor 13 juli 12.00 uur hun seizoenkaart hebben besteld, kunnen deze ophalen bij de receptie van Fitland. Zij zijn 24/7 geopend.

IVITO project van Sterk in Werk krijgt steeds meer vorm

Sinds enkele maanden draait Sterk in Werk het project IVITO in het Frans Heesen Stadion en deze samenwerking krijgt steeds meer vorm. Het aantal deelnemende jongeren groeit gestaag en het initiatief wordt mogelijk uitgebreid bij meerdere partners op Talentencampus Oss.

J&E Sports legt een nieuw kunstgrasveld in het Frans Heesen Stadion

FC Oss speelt in het seizoen 2017/2018 op een spiksplinternieuwe kunstgrasmat. J&E Sports is vandaag gestart met de aanleg van het veld. Het Osse bedrijf klaart de klus in samenwerking met Antea Group en Edel Grass.

Joël Thomas is de eerste nieuwe spits van FC Oss

FC Oss heeft de voorste linie versterkt met Joël Thomas (30). De Frans-Ivoriaanse aanvaller komt over van FC Dordrecht en tekent een eenjarig contract. In de overeenkomst is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

ERIMA kleedt kampioenen aan

Het is inmiddels een kleine twee weken geleden dat groep 8-leerlingen van basisschool De Meander de stad Oss hebben vertegenwoordigd bij het NK Cruyff Courts 6 vs 6. De jongens hebben het in Enschede perfect gedaan, maar werd nét geen Nederlands Kampioen. Dankzij kledingsponsor ERIMA stonden ze er in elk geval mooi op. De voetballers werden volledig in het nieuw gestoken. 

huiskes

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait
  • van dalen
  • hipdesign
  • jl logo verticaal
  • Allekabels Logo
  • maaskantreizen
  • sportdirect bordlogo