nieuwebannerlaatstenieuws

25 jaar betaald voetbal: alle informatie over het jubileumfeest

Morgenavond is het dan eindelijk zover. FC Oss zal in samenwerking met supportersvereniging De Trouwe Oss feest vieren in het kader van het 25 jaar betaald voetbal in Oss. Vanaf 17:30 zal het supportersplein voor alle Osse voetbalfans. Wat kunnen jullie verwachten?

Supportersplein
Voor het supportshome – achter de C-tribune – richten we een feestplein in. Daar is muziek, een drankje en je kunt er lekker eten. Daarnaast ga je hier ‘helden van vroeger’ ontmoeten. Zorg dus dat je vanaf 17:30 aanwezig bent en niks hoeft te missen.

Bonnenverkoop ‘Dikke piet’
Gedurende de festiviteiten op het plein zal er in het supportershome en bij de buitenbar uitsluitend met bonnen betaald kunnen worden. Deze zijn te koop in het supportershome. De bonnen zullen ook volgend seizoen nog geldig zijn. Houd er rekening mee dat er bij Dikke Piet alleen met contant geld betaald kan worden.

ONBESCHOFT
ONBESCHOFT is het nieuwste R&B/House concept van Brabant. Opgericht door ossenaren Regilio Jacobs en Roy Landers. Natuurlijk zijn dit geen onbekende van de club, beide heren hebben de gehele jeugdopleiding van TOP Oss doorlopen en vervolgens hun debuut gemaakt in het eerste elftal. Roy Landers kwam tot 23 optredens in het eerste elftal en Regilio mocht 86 keer zijn opwachting maken. FC Oss heeft in samenwerking met ONBESCHOFT daarom twee gast optredens kunnen regelen. Niemand minder dan Regilio Jacobs zelf, zal achter de draaitafel verschijnen om de supporters op het plein te vermaken. Dit zal hij samen doen met Bryan Vano, die op iedere editie van ONBESCHOFT aanwezig is. Na de wedstrijd zal het nieuwe concept van onbeschoft onder de aandacht worden gebracht genaamd, Rauw. Tijdens dit freestyle concept komen alle muziekstijlen aanbod, Iron-D ft Daniël-C zullen de avond op het plein waardig afsluiten.

Wil je meer weten over ONBESCHOFT, klik dan hier.

Op de foto met je ‘oude’ held
Na de presentatie van het all time elftal van 25 jaar betaald voetbal, zullen alle spelers te vinden zijn op het supporters plein. Wil jij een foto of een handtekening scoren van jou held zorg dan dat je aanwezig bent. Er zullen speciale jubileum handtekeningen kaarten worden uitgedeeld op het plein, leuk voor jong en oud!

Het programma op het podium en in het stadion
17.30 uur – Opening supportersplein
17.45 uur – DJ Jerin
18.45 uur – Presentatie alltime elftal 25 jaar betaald voetbal
19.15 uur – Onbeschoft presents: Bryan Vano & Regilio Jacobs
19.15 uur – Foto en handtekeningen moment ‘oude helden’
19.55 uur – Sfeeractie supporters
20.00 uur – FC Oss – De Graafschap
20.45 uur – Ereronde alltime elftal
22.00 uur – Onbeschoft (Rauw) presents: DJ iron-d ft. Daniël-C
23.00 uur – Sluiting supportersplein

plattegrond

Plattegrond supportersplein jubileum feest

Jubileumshirt – limited edition
Er is een speciaal shirt ontworpen met een jubileumlogo op de borst. Hiermee gaan we terug in de tijd. De eerste reacties op het shirt waren erg positief; in de voorverkoop zijn al meer dan de helft van de shirts verkocht. Supporters die het shirt gereserveerd hebben kunnen dit shirt op het plein komen afhalen. Natuurlijk kan het shirt vrijdag ook gekocht worden op het plein, maar dit is zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang.

Op vertoon van je seizoenkaart betaal je niet €49,95 maar €39,95 voor het shirt. Het shirt kan zowel per pin als contant worden afgerekend.

 

MBX28413eweb


Verleng je seizoenkaart en win te gekke prijzen
Vanaf morgen is het voor supporters ook mogelijk om op het plein hun seizoenkaart te verlengen, of wanneer je nog geen seizoenkaarthouder bent; om er een aan te schaffen. De prijzen blijven gelijk aan die van vorig seizoen en een overzicht van de prijzen voor het seizoen 2017/2018 kun je hier vinden. Net als vorig seizoen krijg tot en met 1 juni 10% korting op je seizoenkaart. Daarnaast worden er onder de supporters die morgen hun seizoenkaart verlengen een aantal te gekke prijzen verloot, waaronder een wedstrijdbezoek vanuit de 'fieldseats' van CSE met vijf vrienden.

Gratis kaartje voor een introducé
Daarnaast willen we seizoenkaarthouders bedanken met een extra kaartje voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Als jij je seizoenkaart bij de poort laat zien, mag er iemand gratis mee naar binnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om kaarten te kopen. Dit kan morgen nog de gehele dag online of via de receptie van Fitland. Vanaf 19:00 zijn de stadionkassa’s geopend.

Sfeeractie supporters Vak-C
Speciaal in het kader van het 25 jaar betaald voetbal heeft het sfeerteam van Vak-C een geweldige sfeeractie voorbereidt. Zorg dus dat je op tijd in het stadion bent om hier niets van te missen.

We zien jullie heel graag morgen vanaf 17:30 op het supportersplein en om 20:00 in het stadion, om dit prachtige jubileum met ons te vieren!

Mede namens;

Supportersvereniging De Trouwe Oss & Raymond Koopman, Frank van Roosmalen, Dirk Heesen, Mischa Rook, Roel van de Sande, Marcel van der Sloot, Dirk Schoofs, Edwin de Wijs, Danny Guijt, Davy Zafarin, Hans de Koning en vele anderen.

 

Het jubileumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

sponsors

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP