nieuwebannerlaatstenieuws

Puntendeling met Telstar na knotsgekke wedstrijd

Zo’n wedstrijd met meerdere gezichten. Zo één die alle kanten op gaat en het verwachte resultaat telkens verandert. Telstar – FC Oss was zo’n pot. We zochten de kleedkamers op met een comfortabele 0-2 voorsprong, waarna we deze in elf minuten weer weggaven. Vervolgens leken we rijp voor de slacht, maar knokten we ons terug en konden we zelfs nog de winst pakken. Het bleef bij 3-3.

Geen vuiltje aan de lucht
Gesteund door ruim 120 fantastische fans kwamen we al na zes minuten op voorsprong. Thijs van Pol zag wat in het bal die eigenlijk te hard leek en kreeg hem vanaf de achterlijn perfect bij de tweede paal. Daar stond Richard van der Venne om de bal ineens in het doel te tikken: 0-1. Daarna bleven we veruit de betere van de twee en dat werd beloond. Istvan Bakx was het eindstation van een fraaie aanval en hij ramde de bal van 16 meter snoeihard achter Telsar-goalie Rody de Boer. Zo konden we met een 0-2 voorsprong en een gerust hart naar de thee.

Hattrick Hamdaoui
Onterecht, zo bleek. De thuisploeg rechtte haar rug en kwam als een ander elftal uit de kleedkamer. Fel, als een bezetene bijna, werd er druk gezet. Wij hadden geen weerwoord. Mohammed Hamdaoui eiste de hoofdrol voor zich op. Binnen elf minuten keerde hij het tij voor Telstar:

1-2: Een vlotte aanval sneed door onze verdediging en Hamdaoui schoof de bal in de verre hoek.
2-2: Vanaf 18 meter schiet de linksbuiten een vrije trap raak. Een zwabberbal met een stuit.
3-2: Hamdaoui begint in de 64e minuut met een solo die eindigt met een raak schot.

Veerkracht en strijd
Telstar stond plots voor. En het leek haar honger nog lang gestild te hebben. Toch ging de storm liggen en kwamen wij weer aan voetballen toe. In de 80e minuut resulteerde dat in de 3-3. Een schitterende vrije trap van invaller Huseyin Dogan belandde op de paal, maar in de rebound lette een andere invaller het beste op. Fisayo Adarabioyo tikte de gelijkmaker binnen.

Drie kansen op rij
In de absolute slotfase kregen we zelfs drie enorme mogelijkheden om 3-4 te maken. Van der Venne, Rick Stuy van den Herik én Erik Quekel mistten echter allemaal van dichtbij. Zo was niet alleen Hamdaoui, maar ook keeper De Boer de held in Velsen-Zuid.


Scoreverloop
6. Van der Venne 0-1, 39. Bakx 0-2, 53. Hamdaoui 1-2, 60. Hamdaoui 2-2, 64. Hamdaoui 3-2, 80. Adarabioyo

Opstelling FC Oss
Mous; Janssen (46. De Regt), Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, Van der Sluys; Kaak (71. Dogan), Bakx, Van der Venne; Van Pol (63. Adarabioyo), Quekel.


Foto’s: Proshots

tel3web

De fans zorgden voor een geweldige sfeer in het uitvak.

telweb

Istvan Bakx zorgde nog voor een riante 0-2 voorsprong met een schitterende treffer.

tel1web

Beide ploegen gingen voor de winst en waren na 90 minuten leeg.

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP