nieuwebannerlaatstenieuws

Ook Jong FC Utrecht wordt verslagen

Dertien punten uit de laatste zes wedstrijden. Voor de zesde keer de nul. De derde thuisoverwinning op rij zónder tegengoals. En een zevende plek. Zomaar eens wat cijfers op een rijtje na de 2-0 zege op Jong FC Utrecht. Daar zijn we verrekte trots op.

Slordige start
Het begin tegen de Domstedelingen was niet goed. Er lag ontzettend veel ruimte, maar we speelden te onzorgvuldig om daar gebruik van te maken. Jong FC Utrecht deed dat beter en kreeg de eerste mogelijkheden. Gescoord werd er niet.

Herstel
Halverwege het eerste bedrijf werd het beter. We speelden de bal naar de goede kleur en vonden regelmatig de vrije man tussen de linies. Of achter de laatste linie. Istvan Bakx zag Richard van der Venne vertrekken en lepelde de bal over de Utrechtse verdediging. Van der Venne nam knap aan, had controle, maar schoot via de buitenkant van de paal in het zijnet.

Bijna 0-1
Ondanks het lichte veldoverwicht was de beste kans voor Jong FC Utecht. Junior van der Velden ontsnapte aan ieders aandacht en spurtte alleen op Xavier Mous af. Gelukkig voor alle Ossenaren schoof hij de bal naast.

Wel 1-0
Na de pauze was Van der Venne wederom dichtbij. Opnieuw met een schitterende poging. Dit keer volleerde hij van ruim 25 meter de bal richting kruising, maar via de vingertoppen van Thijmen Nijhuis en de lat ging de bal over. Vijf minuten later was het alsnog raak. Dennis Janssen gaf de bal perfect op – de uitstekend spelende – Van der Venne en die legde terug op Fatih Kamaci. De topscorer kwam inlopen en schoot zijn achtste van het seizoen binnen.

Invalbeurt Oratmangoen
Een kwartier voor tijd bracht Klaas Wels Ossenaar Ragnar Oratmangoen voor Fisayo Adarabioyo. Met deze wissel leefde het duel nog eens op. Eerst kreeg Bakx een grote mogelijkheid om het duel te beslissen, maar hij verkoos een tikkie breed op Kamaci boven een schot op doel. Terwijl hij zich daar alle tijd en ruimte voor had verworven. Daarna was het de beurt aan Oratmangoen. Bij poging één vond hij Nijhuis nog op zijn weg, maar in de 87e minuut maakte hij 2-0. Weggestuurd door Bakx, om de doelman heen en beheerst binnen leggen. Een fraai doelpunt.

Zie het zelf. Dit is de samenvatting.

Scoreverloop
57. Kamaci 1-0, 87. Oratmangoen 2-0

Opstelling FC Oss
Mous; Janssen, Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, Van der Sluys; Kaak, Van der Venne, Bakx; Adarabioyo (76. Oratmangoen), Kamaci


Foto’s: Marcel Bonte

ossutr3

Fatih Kamaci maakte alweer zijn achtste van het seizoen

ossutr2

Ragnar Oratmangoen beleefde een heerlijk thuisdebuut

ossutr1

Fisayo Adarabioyo mocht in de basis starten, maar speelde ongelukkig

ossutr4

Rick Stuy van den Herik werd verkozen tot Man of the Match, maar dat hadden ook vier anderen kunnen zijn

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP