nieuwebannerlaatstenieuws

Zure 2-1 nederlaag in Deventer

Vrijdagavond speelden we een prima pot tegen Go Ahead Eagles, maar stonden we om 21.48 uur met lege handen. In de laatste twintig minuten werd een 0-1 voorsprong uit handen gegeven. Onnodig, waardoor we nog steviger balen.

Weifelend begin
De start op De Adelaarshorst was niet heel sprankelend, maar al gauw werden wij de bovenliggende partij. Aanval op aanval volgde en dat resulteerde in een grote mogelijkheid voor Ragnar Oratmangoen. Hij werd vrijgespeeld door Koen van der Biezen - die een goede pot speelde -, maar
vond de uitgekomen Sonny Stevens op zijn pad.

Slechts 0-1 bij rust
Even later was het toch raak. Richard van der Venne gaf vanaf links voor en vond Oratmangoen bij de tweede paal. Voor hem was het een koud kunstje om 0-1 binnen te koppen. Die score kan nog voor de rust uitgebreid worden, maar Fatih Kamaci miste een enorme mogelijkheid. Hij schoot van dichtbij over.

Aandringen van de Eagles
Na de pauze ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker en langzaam maar zeker werden we teruguit gedrongen. Xavier Mous bracht redding op een schot van Sam Hendriks in de korte hoek en haalde een kopbal van collega Dean van der Sluys uit het kruis. Ondanks de druk hielden we stand en leken we op weg naar een resultaat.

Tegenslag in de slotfase
Leken, want het venijn zat hem in de staart. In de 72e minuut kreeg Hendriks een niet te missen kans, maar zijn schot mislukte. Onbedoeld gaf hij daarmee de assist op Thijs Dekker en die prikte de gelijkmaker binnen. En het werd erger. Eerst kreeg captain Rick Stuy van den Herik aan de zijlijn zijn tweede gele kaart en uit die vrije trap ontstond een kluts voor Mous z’n doel. De bal belandde voor de voeten van Rick Ketting en de verdediger schoot de 2-1 op het scorebord.

Kansen op 2-2
Daarmee was het nog niet gedaan, want zelfs met tien man kregen we twee enorme mogelijkheden om alsnog een punt uit het vuur te slepen. Eerst schoot Kamaci naast, waarna Van der Venne over mikte.

Terugkijken? Hier zie je de samenvatting.


Scoreverloop
27. Oratmangoen 0-1, 72. Dekker 1-1, 81. Ketting 2-1

Opstelling FC Oss
Mous; Fleuren (90. Philips), Piqué, Nieveld, Stuy van den Herik, Van der Sluys; Kaak (83. Grotenbreg), Van der Venne, Kamaci; Van der Biezen en Oratmangoen


Foto’s: Proshots

Gae

Vreugde na de 0-1 van Ragnar Oratmangoen.

Gae1

Koen van der Biezen speelde uitstekend, maar kon zijn oude ploeg geen pijn doen. 

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP