nieuwebannerlaatstenieuws

Selectie verzorgt de aftrap van het nieuwe restaurantconcept bij Mister Nelson

Vanaf nu kun je bij restaurant Mister Nelson op de Talentencampus genieten van de nieuwe menukaart: ‘Dare to share’. Ze serveren stoere gerechten met een vleugje elegantie. Het delen van lekker eten en mooie momenten is waar het om gaat, niet alleen bij hun nieuwe concept, maar ook in het leven. De aftrap van dit nieuwe concept is verricht door onze selectie en de staf.

Zij hebben deze week eten gedeeld, mogen proeven van de nieuwe kaart en genoten van de kunsten van de kok. 

Chicken & beef
De hoofdbestanddelen van het menu zijn kip en rundvlees. Dit concept is uniek in onze regio. Natuurlijk is er ook van alles voor wie vegetarisch, vis of vegan wil eten. Er is een gevarieerde kaart met elke dag andere specials. Bijna alle gerechten worden bereid op de gril of Big Green Egg en smaakvol gepresenteerd op een stoere houten plank met sausjes en dressings om samen van te genieten.

Salad bar en dessert corner
In de salad bar vind je onder andere superfoods en in onze dessert corner kun je zelf je ijsje tappen (en tussendoor even je benen strekken). In de kids corner kunnen kinderen zich uitstekend vermaken terwijl volwassenen uitgebreid (na)tafelen. Jong en oud hoeven dus niet stil te blijven zitten.

Osse knipoog
Bij Mister Nelson kies je niet alleen zelf wat je eet, maar ook waarmee je het opeet. In het restaurant staat een messenblok waaruit je je eigen mes kunt trekken, stoer of elegant en met een Osse knipoog. De grasmat van FC Oss naast het restaurant zie je terug in de presentatie van de saladebar. Mister Nelson ondersteunt sport en gezondheid en kiest bewust voor verantwoorde producten, zoals rundvlees van de dubbeldoelkoe en kip met een Beter Leven keurmerk.

Lunch, borrel en diner
Bij Mister Nelson kun je lunchen, borrelen en dineren. Alleen, met zijn tweeën of met (grote) gezelschappen. De keuken is elke dag geopend van 12.00 tot 21.30 uur en onze hippe loungebar zelfs tot 01.00 uur. Je kunt gratis parkeren en binnen of buiten zitten. Het ruime, overdekte terras op de eerste verdieping biedt uitzicht over de boulevard en het park.

Actie voor groepen: we dare you!
Ze dagen je uit om tussen 7 en 31 mei met een grote groep (vrienden, familie, collega’s) bij Mister Nelson te komen eten. Na 31 mei delen ze de rekening met de grootste groep. Kijk op onze website voor de actievoorwaarden: https://restaurantmisternelson.nl

Tips van de kok
Op de nieuwe kaart vind je onder andere:
- Beef Tataki caveman style: barbecueën als een oermens; vlees rechtstreeks op de kolen bereid
- Misses Nelson: onze elegante lady chicken burger
- Nelsons stoere tafel: met de hele tafel je gerechten delen (vanaf twee personen)
- Lunchdeal: twee gerechten en een drankje voor maar €15,- p.p.
- Borreltip: borrelbrood to share; zuurdesembrood met oude kaas, brie en ui

 

Nelson

Nelson2

Nelson3

 

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP