Verleng nu jouw seizoenkaart!

Nr. 12: het rugnummer van Dean van der Sluys en van een boel anderen. Het is het nummer van trouwe supporters die al decennia dezelfde stoel in het Frans Heesen Stadion hebben gereserveerd. Van fanatiekelingen die onze ploeg naar een overwinning schreeuwen. Van voetbalvrienden die een avond uit beleven. En van de jongsten onder ons die dromen van een profcarrière. Van jullie allemaal. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijk steun. We like our fans!

Wij -met Joep van den Ouweland, Fatih Kamaci, Richard van der Venne, Istvan Bakx en Dean van der Sluys voorop- hopen dat we ook in het seizoen 2016/2017 op je kunnen rekenen. Je kunt vanaf nu jouw vaste plek weer reserveren.

Domenico, Riet, Keano, Clay en Patric zijn er sowieso bij. Jij ook?

Klik hier voor de prijzen en het online bestelformulier.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, gaan we aan de slag en krijg je een melding als jouw seizoenkaart klaar ligt. Je kunt 'm dan afhalen en betalen (contact en pin) bij de receptie. 

Anders aanvragen?
Lukt het aanvragen online niet, download dan het formulier om dit per post (Postbus 398, 5340 AJ, Oss) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) in te sturen. Bij onze huidige seizoenkaarthouders ligt het formulier snel op de deurmat.

Namens Joep, Fatih, Richard, Istvan en Dean: tot volgend seizoen!

Eerste thuisduel op 12 augustus
We starten het nieuwe seizoen op vrijdag 5 augustus bij FC Dordrecht. Een week later komt Helmond Sport op bezoek in het Frans Heesen Stadion. Bekijk hier het volledige competitieprogramma (met liefst 17 thuiswedstrijden op vrijdag!).

 

Deze mooie foto's zijn gemaakt door: Marcel Bonte Fotografie.

 

OsssupMBF2040web

 

  • van dalen
  • hipdesign
  • jl logo verticaal
  • Allekabels Logo
  • maaskantreizen
  • sportdirect bordlogo